30 Jun 2013

kegilaan membeli mainan hannah

assalamualaikum

lama pulak rasanya tak update..hihi..bizi berbisnes sikit..alhamdulillah..tumpang rezeki hannah..

sekarang ni kegilaan membeli mainan hannah..sebab bila dah jaga hannah sendiri ni rasa kesian pulak macam xde mainan je dia..so pagi tadi pagi2 dah siap2 pegi ikea cari nak cari kerusi makan hannah and mainan dia..sebelom pi plan nak amik 2 jenis maiann je..bila dah sampai sana..aduhai godaaan betol...maka amik la 4..semua jenis kayu2..hehe..



berabis jugak la mummy disitu..tapi xpe lah..dah kate tumpang rezeki hannah kan..hihi..tu pon dah aim lg 2 jenis mainan..nak amik tgk la bulan2 akan dtg insyaallah kalau ade rezeki...

sebelom beli toys kat ikea dah mengorder from kiddicare.com..tgh tunggu smpai lbh kurang bulan 9..harap2 beli ni hannah main la..klu idop..huhuhu..so far beli yg ikea td hannah seronok je main..harap2 ler ini pon sama..jauh mummy ngorder utk hannah ni tau



kbai

Followers