17 Aug 2013

cerita raya 3 - pagi raya

wah..bersambung2 ka..napok benor xdak cerita..

cam biasa pepagi raya lepas semua bersiap and sembahyang raya..aktiviti berkumpul reramai dah bersalaman..lepas tu aktiviti amik gambo beramai2 jugak

budak ini keje nak berkepit je


mu cute abah..heee


hoh..laki sape nih


tuan umah



hoh..anak sape ni








last sekali layan gambo tuan umah banyak2..heeee..nak cuci frame bagai ni..maklum ler..gambar dah complete bawak anak ken..

sambung later kalau rajin

15 Aug 2013

cerita raya 2 - besday mak

assalamualaikum

sambung balik

malam raya kitorang sambut besday mak..besday mak 7/8..sebenarnya nak sambut sekali ngan besday maksu 10/8 tapi maksu xdpt dtg sebab sibuk persiapan raya kat umah sendiri so sambut besday mak sorang je la..semua ni adik bongsu and cousin yg plan..kitorang tong2 je la beli kek..

yg bestnya cucu2 tok siap buat kad besarr kat tok depa..plus siap bg adiah..hahaha..ko hado mak aku cakap kononnya..hehe








mak aku ni dia mmg suka kalau orang sambut besday dia plus dia suka potong kek ni benor nya ..haha

sambung later lagi

14 Aug 2013

2 line

entry ni dah lama jd draft tp baru ada kekuatan nak publish 😱😱

Alhamdulillah..taktau nak describe macam mana perasaan bila nampak 2 line..dalam hati masa tu dup dap dup dap sebab mmg line yg 1st macam betul2 clear nak kluar..lepas tu baru la line ke dua, terus tunjuk kat hubby..dia cakap "maksud dia ape tu?" adehhh...ye la..dia takpenah tau sume2 tu..huhu

so masa scan dr ckp dalam 7minggu..so sehingga hari ni kandungan dah masuk 10 minggu..Alhamdulillah




sekarang masih di peringkat awal....tapi apa2 pun yang terjadi nanti nak redha je sebab Allah lebih berhak di atas segala2nya, apa yang mampu kita lakukan hanya berdoa.insyaAllah agar semuanya selamat.. dapat merasa sekarang ni pun rasa seronok sangat2

pakmi lagi la seronok cuma dia tak berapa tunjuk..kadang kita tengah tido dia pegang perut..gosok2 perut..haiya..suka bikin gua nangis..aku rasa tu proses2 dia bercakap ngan baby kot..hehe.aku pun cakap ngan baby..baby2 nnt besar jadi pandai macam abah..jangan macam mummy..mummy malas..hahaha

cerita raya 1

assalamualaikum

abis sudah cuti raya..aku pon abis cuti gak la...sekarng tengah mencari2 mood nak stat balik biz..dah cuti lama maleh plak nak wat kija

cerita pasal raya tahun ni adalah turn daku lah kan..nak pulak tahun ni semua balik kecuali adik lelaki..sebab dia gigih sangat cari duit..haha..xpe la..selepas2 tu pon boleh beraya

balik kg adik bongsu sempat lagi buat sekuk raya 3 jenis...
\


abah yg gigih nak kopek nyoq..nak tnjuk ketereran beliau gitu..lepas tu mengeloh penat


abg ipar ditugaskan utk cabot bulu ayam..7 ekor beb


hoh..tangan sape la tu


malam raya tu bebudak anak2 campo pak pak menakan pakat2 la main bunga api..seronok meriah sebab ramai

sambung later

Followers