18 Aug 2015

kisah dulu-dulu

assalamualaikum

ai saya rindu awak hehehe rindu blog rindu bila baca entry yg hampir 9thn..

ya allah malu nya bila baca balik ayat muda mudi..geli geleman..lepas tu semua rasa nak cerita dari a-z harghhhh kenapa aku mesti tulis mcm tu dlu hahaha..ntah apo2..

tp kan..tau apa kesimpulan dari baca entry2 dlu?

jangan la duk kutuk sgt bila baca ayat2 muda mudi skang bila duk update status yg ntah apa2 yg awak rasa mcm x perlu pon update macam tu..yang awak rasa mcm kalau awak update tu malu nyaa lahaii

mereka sedang berada di zaman yg kita pernah lalui..zaman awak dah berlalu... dan mereka sedang melalui zaman itu..biarkan je la..kita baca dan tgk selagi tak melampaui batas

dan itu juga bermaksud nor azimah sudah matang..pakmi mesti bangga ni hahaha

dan yg paling best bila baca balik entry zaman bercinta bertunang..mak oih zaman bercinton itu mmg indah ye..bila baca rasa mcm cinton makin bercambah2 plak ewahh...😆😆😆

ok la..subuh2 iols update tau..kbai




No comments:

Followers